Salut i Educació continuen confinant més aules, tres d’elles a Encamp

Al Lycée i al Sant Ermengol, de manera parcial o total, s’han dictat nous aïllaments durant la tarda d’aquest divendres

Una imatge de l'Escola andorrana de primera ensenyança d'Encamp.
Una imatge de l'Escola andorrana de primera ensenyança d'Encamp. ARXIU

El nombre de classes que tenen alumnes confinats, ja sigui de manera total o parcial, continua creixent. Aquesta tarda, amb nous resultats a la mà, Salut a dictat noves mesures a adoptar en diverses aules de les escoles del Principat. A Encamp, per sort o per desgràcia, tornen a tenir una alta incidència. Aquest divendres s’han hagut de clausurar tres classes de l’Escola andorrana: dues de primària i una de maternal.

Però no són les úniques aules que han tingut incidència durant el dia d’avui. En la compareixença del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, d’aquest migdia s’ha informat d’un total de 44 classes amb aïllaments, trenta de totals i catorze més de parcials. Ja incloïa el recompte algun cas a l’Escola andorrana de Santa Coloma. Però a banda dels d’Encamp, caldrà afegir-hi una classe clausurada a l'Escola andorrana de secundària d'Ordino i aules parcialment confinades a primària del Sant Ermengol o a secundària del Lycée.

Com més va, les instruccions que es donen seguint les directrius de Salut més desprevinguts agafen els pares. Més desconcertats. De fet, segons que ha pogut constatar l’Altaveu, hi ha famílies que no entenen com fa tres dies només s’alertés per exemple en un cas de cinquè de primària del Sant Ermengol que hi havia un positiu en una aula i calia extremar la vigilància i que avui ja es confini una part de l’aula. I en una classe de 4ème del Lycée passa tres quarts del mateix.

Comentaris (2)

Trending