Ros nega que els estudiants del sistema espanyol estiguin discriminats per accedir a la universitat

L'ambaixador ha puntualitzat que es poden tornar a presentar a l'examen i quedar-se amb la millor nota

L'ambaixador espanyol, Àngel Ros.
L'ambaixador espanyol, Àngel Ros.

Tots els alumnes estan en igualtat de condicions en els exàmens d'accés a la universitat. Així ho ha assegurat l'ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, després de les queixes sobre la suposada inferioritat del sistema espanyol envers l'andorrà. Tots els estudiants, com ha indicat, poden "pujar nota".

Davant de les queixes sobre la inferioritat dels alumnes andorrans que estudien en el sistema educatiu espanyol respecte a l’andorrà en el moment de realitzar les proves d’accés a la universitat, l’ambaixador espanyol ha estat clar i ho ha negat assegurant que “poden pujar nota tornant-se a presentar a la selectivitat”.

Les proves es van fer a les instal·lacions del María Moliner de la Margineda.

Relacionat

Queixes per la discriminació de la selectivitat en funció del sistema educatiu on s’estudia

D’aquesta manera ha volgut clarificar que tots els alumnes, independentment del sistema educatiu del qual provenen, tenen les mateixes oportunitats per poder intentar obtenir la millor nota d’accés a la universitat. De fet, s’havia posat en relleu que els alumnes del sistema andorrà podien escollir entre els exàmens de la UNED o els catalans i escollir la nota que més els hi convenia, mentre que els que estudien en l’espanyol només poden realitzar els de la UNED.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending