La represa de classes al Collège implica 90 professors

El centre farà els consells de classe per videoconferència i durant el mes de juny es prepararà el curs 2020-21

Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella.
Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella. LCF

La represa de classes al Collège del Comte de Foix comptarà amb uns 90 professors dels gairebé 150 de l'establiment que també inclou el Lycée. En un primer moment s'acollirà els alumnes de 6è i de 5è. S'han convocat reunions els dies previs al retorn a les aules que serà el 4 de juny. Durant el mes es prepararà l'inici del curs 2020-21 que haurà de tenir en compte el protocol de l'Acadèmia de Montpeller, de la qual depèn el centre i de les instruccions del Govern.

En previsió de la tornada el mes de juny, la direcció de l'escola va posar en marxa al personal de neteja el passat dia 11 per desinfectar i posar a punt les aules i els despatxos tenint en compte que el dia 18 es reincorporava el personal administratiu. i part de l'educatiu. Aquest pla va ser aprovat pel Govern. Les propostes del centre per la tornada dels alumnes van ser aprovades pel delegat de l'ensenyament francès amb data 15 de maig, el mateix dia que es va comunicar a la direcció el protocol sanitari del Govern.

Una altra mesura que es vol dur a terme és la de fer els consells de classe de manera telemàtica, per videconferència. El Lycée viurà al final d'aquest curs un relleu en la direcció ja que Daniel Raynal deixarà el càrrec. El  nou director haurà de fer front a la reforma del batxillerat, a l'inici d'un curs marcat per les mesures de prevenció per un rebrot del coronavirus, i al trasllat (previst pel curs 2021-22) d'alumnes a les aules de l'antiga escola espanyola de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella. La idea és que hi vagin alumnes de la branca professional i del collège amb estudiants entre 11 i 15 anys.

 

Comentaris

Trending