El rector de l’UdA es presenta a les eleccions a l’Associació Internacional d’Universitats

Miquel Nicolau aspira a un càrrec a la junta directiva de l'entitat en representació d'Europa

El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau.
El rector de la Universitat d'Andorra, Miquel Nicolau. UDA

El rector de la Universitat d'Andorra (UdA), Miquel Nicolau es presenta a les eleccions de la junta directiva de l’Associació Internacional d’Universitats en representació d'Europa. Els comicis es faran durant l'assemblea general de l'associació que començarà el pròxim dia 25 a Irlanda.

La Universitat d’Andorra forma part de nombrosos organismes internacionals, com la Xarxa Vives, l’Associació Internacional d’Universitats (IAU), l’Associació d’Universitats Europees (EUA), l’Agència Universitària de la Francofonia (AUF) o el Consell Universitari Iberoamericà (CUIB), entre d’altres. També col·labora activament amb organismes com el Comitè Bilateral Fulbright Andorra.

El rector, Miquel Nicolau ja presideix la Network of Universities of Small Countries and Territories (NUSCT). L’entitat va ser impulsada el 2018 per la Universitat d’Andorra i actualment aplega onze universitats de deu territoris diferents: Andorra, Gibraltar, Groenlàndia, Illes Fèroe, Islàndia, Liechtenstein, Malta, Montenegro, San Marino i Xipre-  L'elecció es donarà a conèixer el pròxim 28 d'octubre durant la 16a assemblea general de l'entitat.

Comentaris

Trending