Els promotors de l’escola Montessori descarten l’antic hotel Casamanya com a ubicació

El fet que el quart hagi comunicat a l’inversor que l’immoble no es pot vendre deixa Ordino sense opcions i ara totes les propostes que tenen sobre la taula són a Sant Julià

L'antic hotel Casamanya.
L'antic hotel Casamanya. Toni Solanelles

Els promotors del centre educatiu que hauria de regir-se pel mètode Montessori han descartat definitivament l’antic hotel Casamanya com a ubicació de l’escola. El fet que el quart hagi comunicat a l’inversor que l’immoble no es pot vendre deixa Ordino sense opcions i ara totes les propostes que tenen sobre la taula són a Sant Julià, segons que han informat fonts properes als impulsors del projecte.

L’inversor que tenia com a únic interès que el centre es fes a Ordino però que volia adquirir la propietat de l’immoble on es posés en marxa l’escola ha rebut recentment la informació que el quart finalment no vol vendre l’hotel tot i que segons fonts dels promotors de l’escola Montessori s’havia arribat a oferir uns 15 milions d’euros. Així les coses, tant aquest inversor com el Casamanya cauen de les opcions d’ubicació.

Hores d’ara, els promotors del centre estudien tres emplaçaments a Sant Julià, dos dels quals estan més madurs que el tercer, que hauria aparegut recentment i encara s’ha d’explorar. Les dues alternatives lauredianes més plausibles són, d'una banda, un terreny que els seus propietaris podrien cedir com a inversió de l’escola. Després caldria buscar suport econòmic per a la construcció. El segon escenari seria una ubicació del tipus hotel Casamanya. Caldria reformar-lo amb el suport de petits inversors molt interessats en aquesta ubicació.

Comentaris

Trending