Preocupació entre els pares de l’escola francesa d’Ordino perquè es queden sense menjador

L’Associació de pares va decidir a mig mes fer un ERTO a tots els seus treballadors i ja va comunicar que se suprimien tots els serveis que oferia fins llavors

Façana del centre que comparteixen l'escola francesa i l'andorrana.
Façana del centre que comparteixen l'escola francesa i l'andorrana. ARXIU

Els pares de l’escola francesa d’Ordino estan altament amoïnats perquè molts d’ells, els que treballen i no tenen combinacions fàcils, no saben com s’ho faran amb els seus fills ara que a partir de dimarts el desconfinament serà pràcticament total, tant a nivell laboral, amb la qual cosa molts més assalariats hauran d’acudir al seus llocs de treball, com a l’escola, encara que amb algunes limitacions.

Les fonts consultades han explicat que fa just una desena de dies l’Associació de pares va comunicar que la junta havia pres la decisió d’acollir-se al mecanisme de la suspensió temporal de contracte dels treballadors. La decisió “més encertada en aquests moments complicats per tothom” és “agilitzar els tràmits dels ERTO. Això vol dir que hem de suspendre temporalment la relació laboral de tot el nostre personal”.

Per tot plegat, just el 14 de maig s’informava als pares que “a partir de la recepció d’aquesta nota informativa, tots els serveis queden suspensos”. Des de llavors els pares no han tingut cap més notícia i donen per fet que no hi haurà, per tant servei de menjador, en aquest sentit, creuen que es podria fer el mateix que ha fet l’associació de pares i mares de l’Escola andorrana: contractar un servei de càtering extern.

Comentaris

Trending