Oberts els períodes de preinscripcions a la Universitat d’Andorra pel pròxim curs

El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia, que es troba a la pàgina web de la Universitat

Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort.
Façana de la Universitat d'Andorra a l'avinguda Rocafort. ARXIU

La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert aquesta setmana el període de preinscripcions per a les persones que vulguin estudiar al Principat durant el proper curs, amb la vista posada al futur i a la plena recuperació de la normalitat. El tràmit és gratuït i es formalitza a través del formulari de preinscripció en línia, que es troba a la pàgina web de la Universitat i inclou un espai de comentaris on es poden fer consultes o observacions. 

Pel que fa a l’oferta d’estudis presencials de primer cicle universitari (graus europeus de tres anys), es pot fer la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els graus en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en modalitat virtual i semipresencial i, a més, s’han obert les preinscripcions per als dobles graus d’Administració d’empreses i Dret i d’Administració d’empreses i Informàtica. Com a novetat, s’obren també les preinscripcions per cursar el nou màster en Educació, un grau de segon cicle universitari (dos anys) que està previst que es pugui impartir, en modalitat semipresencial, a partir del setembre.  

L’UdA preveu renovar la seva formació d’ensenyament professional superior en Comptabilitat i administració.

A més a més, l’UdA preveu renovar la seva formació d’ensenyament professional superior (el diploma professional avançat, de dos anys), en aquest cas en Comptabilitat i administració, actualment pendent d’obtenir l’acreditació favorable de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior d’Andorra (AQUA). Es tracta d’un cicle curt europeu adaptat a les necessitats del sistema productiu i amb un component pràctic que facilita una ràpida inserció al mercat laboral. També permet cursar posteriorment un grau amb la convalidació d’un nombre important de crèdits. 

D'altra banda, es pot fer la preinscripció als estudis virtuals de primer cicle en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, així com al màster en Dret (segon cicle universitari), igualment en modalitat virtual i de dos anys de durada. Completa l’oferta de formació reglada de l’UdA el Programa de doctorat, que correspon al tercer cicle universitari. 

Pel que fa als estudis de formació continuada, finalment, s’ofereixen diversos postgraus, cursos d’actualització i formacions de curta durada, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula Lliure. L’oferta de formació reglada de la Universitat d’Andorra està adaptada a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i és reconeguda als països de tot el continent europeu que en formen part. En aquest sentit, les carreres gaudeixen d’un vincle amb el món professional, amb la possibilitat de realitzar estades formatives a institucions i empreses tant d’Andorra com de fora d’Andorra. Els titulats de l’UdA assoleixen actualment nivells d’inserció laboral que freguen el 100%. 

Etiquetes

Comentaris

Trending