El nou batxillerat internacional nord-americà del Lycée comptarà amb catorze alumnes

Es posa en marxa el curs vinent i aquesta mateixa setmana s'ha comunicat el nom dels escollits després d'avaluar els seus dossiers

Comentaris

Vista de les instal·lacions del Lycée Comte de Foix.
Vista de les instal·lacions del Lycée Comte de Foix. ARXIU

El nou batxillerat internacional nord-americà del Lycée Comte de Foix comptarà amb catorze alumnes segons han informat aquest dijous el delegat d'ensenyament francès a Andorra, Denis Derkele i el director del centre, Olivier Salvan. Durant el mes d’abril els candidats van passar una entrevista i una prova escrita. Posteriorment, una comissió va estudiar el seu dossier de candidatura.

Els 14 alumnes podran practicar una llengua estrangera de manera aprofundida, a través de la literatura del país i la utilització de l’idioma en una altra assignatura no lingüística (història i geografia). Els professors són nomenats pel ministeri d’Educació Nacional i els andorrans amb la titulació requerida tenen preferència per al lloc de treball.

 L’obtenció del batxillerat en aquesta modalitat permet als estudiants continuar els seus estudis als Estats Units. Les Opcions Internacionals de Batxillerat (OIB) existeixen en nombrosos centres educatius francesos i de l’estranger.

El Lycée té l'objectiu d'anar ampliant les formacions en consonància amb la demanda de les mares i pares. La secció professional tambè ha vist augmentada la seva oferta. A més, cada any s'ofereixen cursos de francès per a adults de manera gratuïta que tenen molta demanda.

Comentaris

Trending