Naturland, seu de “La Granja Andorra Pirineus” a partir del 2022

El centre té com a objectiu entrenar les competències emocionals dels alumnes a través d’activitats a l’aire lliure

Comentaris

Cristina Gutiérrez durant la presentació de "La Granja Andorra Pirineus".
Cristina Gutiérrez durant la presentació de "La Granja Andorra Pirineus".

Naturland serà la seu, a partir del 2022, de “La Granja Andorra Pirineus”. Aquest centre té com a objectiu entrenar les competències emocionals de les i els alumnes, siguin nens o adults, mitjançant un l’anomenat ‘Mètode La Granja’. Compta amb resultats demostrats científicament, a través d’activitats a l’aire lliure, aprofitant el seu alt impacte.

Per presentar aquest nou projecte a la comunitat educativa d’Andorra, s’han fet dues conferències a la sala Rocafort Centre Cultural de Sant Julià de Lòria. L’objectiu era sensibilitzar als professionals de la importància de l’educació emocional com a eina de primer ordre dins del sistema del país.

La ponent ha sigut Cristina Gutiérrez Lestón, que s’ha encarregat d’explicar com es pot introduir l’educació emocional aplicada a l’escola, així com les conseqüències que ha tingut la pandèmia de la Covid-19. Tot plegat, ha mostrat la importància que pot tenir comptar amb un projecte com aquest, obert al públic escolar, però també a particulars, a partir de la primavera de 2022.

Etiquetes

Comentaris

Trending