Miquel Nicolau entra al consell d’administració de l’Associació Internacional d’Universitats

El rector de l’UdA ha estat escollit en el marc de la setzena Conferència General de l’organisme, que s’ha celebrat aquesta setmana a Dublin

Miquel Nicolau, a l'esquerra, ha participat en la Conferència de Dublin.
Miquel Nicolau, a l'esquerra, ha participat en la Conferència de Dublin. UdA

El rector de la Universitat d’Andorra (UdA), Miquel Nicolau, ha estat elegit membre del consell d’administració de l’Associació Internacional d’Universitats (AIU), com a un dels representants de la regió europea en aquest organisme. Els resultats de les eleccions per renovar els òrgans de govern de la institució s’han proclamat aquest divendres a Dublín, en el marc de la 16a Conferència General de l’organisme, que s’està celebrant des del dimarts a l’University College de la capital irlandesa.

Segons s’ha informat des de la mateixa UdA, la Conferència General de la IAU és l'òrgan suprem de presa de decisions d’aquesta entitat. Es reuneix una vegada cada quatre anys i és llavors quan s’elegeix la composició del seu òrgan de direcció. Els membres del consell d’administració s’escullen en funció de candidatures presentades. Nicolau ho havia fet i entrar al consell, que tindrà un mandat de quatre anys. En aquest cas ha resultat elegit president Andrew Deeks, de la Universitat Murdoch (Perth, Austràlia).

Creada sota els auspicis de la UNESCO el 1950, l'Associació Internacional d'Universitats reuneix institucions d'ensenyament superior i associacions de centres d’ensenyament superior d'arreu del món. L’objectiu és desenvolupar conjuntament estudis de tendències, publicacions, portals especialitzats, serveis d'assessorament, programes d’aprenentatge i esdeveniments a nivell mundial. La UdA n’és membre de ple dret des de l’any 2005.

Etiquetes

Comentaris

Trending