Més de 500 sol·licituds per a cursar el grau de CAFE a l’INEFC Pirineus

Serà el primer any que s’oferiran aquests estudis al centre de la Seu d’Urgell, especialitzats en esport de muntanya i riu

Edifici INEFC Pirineus
Edifici INEFC Pirineus

L’INEFC Pirineus ha rebut una allau de sol·licituds per a cursar el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, especialitzat en muntanya i riu, per al proper curs 2021-22. És el primer any que aquests estudis s’oferiran a la Seu d’Urgell i únicament compta amb 40 places, però 567 nois i noies, 140 en primera preferència, s’han interessat en cursar-los.

Aquesta elevada demanda ha fet que la nota de tall sigui especialment alta, sobretot tenint en compte que és el primer any que s’ofereix aquest grau, fet que normalment ajuda a fer que la puntuació sigui més baixa. Però, per al proper curs, els estudiants que inauguraran els estudis al centre han hagut de superar un 9,646.

Per a aquest primer curs, el corresponent a 2021-2022, els estudis s’implementaran temporalment a l’edifici Centre Cultural Les Monges, de la Seu, almenys durant dos anys. Les pràctiques, per la seva banda, es faran en espais i instal·lacions d’entitats col·laboradores. A partir del curs 2023-24, l’INEFC Pirineus disposarà d’un emplaçament propi.

L’INEFC Pirineus, adscrit a la Universitat de Lleida, es va iniciar el 2020 amb la signatura d’un conveni de col·laboració per tirar endavant un nou grau que permetés especialitzar l’oferta de formació en CAFE i estendre l’ensenyament de qualitat per tot el territori. La inauguració d’aquest nou centre a la Seu d’Urgell té un component olímpic, ja que es busca que la ciutat sigui seu dels Jocs Olímpics d’Hivern, dins de la candidatura Barcelona-Pirineus.

Etiquetes

Comentaris

Trending