El Lycée ja disposa dels nous locals al Roc d'Andorra la Vella

Aquest dilluns s'ha fet l'entrega simbòlica de les claus de l'espai que ocupava l'escola espanyola

Vilarrubla, Dekerle i Salvan durant l'acte de lliurament de les claus aquest dilluns.
Vilarrubla, Dekerle i Salvan durant l'acte de lliurament de les claus aquest dilluns. SFGA/J.A.VILADOT

El delegat d'ensenyament francès, Denis Dekerle i el director del Lycée Comte de Foix, Olivier Salvan han rebut aquest dilluns les claus de l'espai que ocupava l'escola espanyola al Roc, a Ciutat de Valls. La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla ha fet el lliurament, a Andorra la Vella.

Dekerle, estima que el Lycée haurà de fer ús de les instal·lacions de Ciutat de Valls durant uns deu anys, fins a inicis del 2030. Els primers alumnes a anar-hi seran els de première i terminale i ho faran aquest mes de setembre per iniciar el curs 2021-22. El trasllat d’aquests efectius als edificis de Ciutat de Valls permetrà continuar els treballs de millora dels locals actuals del Lycée Comte de Foix, unes reformes que aniran a càrrec de França. Els treballs a l'antiga escola espanyola han tingut un cost de 273.000 euros i han estat assumits pel Govern.

Per a Vilarrubla, la cessió temporal de l’edifici serà una millora qualitativa per a tots els alumnes i personal docent –tant per aquells que aniran a l’edifici del Roc com per als que es queden al Lycée Comte de Foix– que podran disposar de més espais i unes millors condicions de treball. Les obres que s’han realitzat al centre per adequar-lo han inclòs canviar-ne les distribucions, pintar els interiors, remodelar la cuina, adequar els laboratoris i instal·lar sistemes de vigilància i telefonia.

 

Comentaris

Trending