Impossible per ara poder anar a recollir les pertinences en pisos d’estudiants

Les autoritats espanyoles deixen clar a través de diversos canals que no hi ha cap possibilitat ara per ara de poder deixar els habitatges, ni tan sols fent una quarantena

Un pis d'estudiants.
Un pis d'estudiants. ARXIU

Ara per ara és impossible, almenys pel que fa a l’Estat espanyol, poder acudir als pisos d’estudiants a poder recollir les pertinences i, en conseqüència, abandonar l’habitatge. Això està suposant un problema logístic i, més encara, econòmic perquè, com a mínim d’entrada, no es pot deixar d’abonar les mensualitats del lloguers, una circumstància que està posant moltes dificultats a pots ciutadans del país que tenen fills que estudien a Espanya.

Inicialment, van deixar el pis amb moltes de les seves pertinences al seu interior pensant que la situació excepcional seria molt més transitòria del que ho està sent per ara. Ara, i ja amb el curs escolar oficialment acabat, molts d’aquests estudiants voldrien poder acudir als llocs on han estat residint els mesos d’universitat (o el centre educatiu que escaigui) efectiva. Però no hi ha manera.

Diversos afectats han fet gestions tant davant les autoritats andorranes com prop d’autoritats espanyoles amb responsabilitats sobre la matèria i han assegurat que ara per ara no hi ha cap mena d’excepció i, per tant, acudir a cercar les pertinences no és una qüestió ni essencial ni permesa, ni tan sols en el cas que la persona que acudeixi a recollir el que escaigui faci una quarantena.

Comentaris

Trending