La Fundació Crèdit Andorrà convoca quatre noves beques d’excel•lència per a màsters a l’estranger

El termini d’admissió de candidatures ha començat aquest dimarts i finalitzarà el 15 de juliol

Comentaris

Lliurament d'una beca l'any 2019.
Lliurament d'una beca l'any 2019. FUNDACIÓ CRÈDIT ANDORRÀ

La Fundació Crèdit Andorrà ha obert una nova convocatòria de beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger destinades a estudiants universitaris. El termini d’admissió de candidatures comença aquest dimarts i finalitzarà el 15 de juliol. El nombre de beques previst per a aquesta convocatòria, corresponent al curs acadèmic 2022-2023, pot ser de quatre, tant per a estudis presencials com no presencials.

Les beques es poden sol·licitar per a qualsevol país del món i els estudis han de respondre a una titulació oficial, ser a temps complet, amb una càrrega lectiva de 60 crèdits ECTS per any acadèmic, excepte als Estats Units, que ha de ser de 30 crèdits. La duració de la beca és d’un any i la dotació econòmica varia segons si la modalitat és presencial o no presencial. En el cas dels estudis presencials, la dotació és de fins a 20.000 euros per a la matrícula i de 600 euros mensuals durant el curs acadèmic. Per als no presencials, és de fins a 8.000 euros per a la matrícula i no hi ha mensualitats.

Els sol·licitants han de tenir nacionalitat andorrana o bé acreditar una residència legal i efectiva a Andorra d’un mínim de cinc anys. L’edat màxima per beneficiar-se d’aquestes beques és de 25 anys el 31 de desembre de 2022. El procés de selecció el duu a terme una Comissió d’Avaluació formada íntegrament per membres aliens a la Fundació Crèdit Andorrà, que en una primera fase estudia les candidatures presentades i selecciona les que compleixin les condicions requerides.

En una segona fase, els membres de la comissió d’avaluació entrevisten els aspirants a una beca. S’avaluen les aptituds, la personalitat, l’interès, la motivació per l’elecció dels estudis i les raons per les quals considera que els estudis a realitzar repercutiran positivament en la comunitat i en la imatge i el progrés d’Andorra. La Fundació concedeix la beca sobre la base de la puntuació emesa per la comissió d’avaluació.

Comentaris

Trending