França convoca onze places de docents per a les escoles d'Andorra

Sis són per al Lycée Comte de Foix i també hi ha demanda per cobrir diverses vacants administratives

Comentaris

L'escola francesa del Pas de la Casa.
L'escola francesa del Pas de la Casa. Altaveu

El ministeri d'Educació Nacional de França convoca 11 places de docents per a les escoles franceses a Andorra. Sis són per al Lycée Comte de Foix i cinc per als altres centres educatius. La convocatòria es completa amb places administratives i de gestió. També es contempla la possibilitat que hi hagi més llocs de treball en raó de canvis o de reestructuracions.

El Butlletí Oficial del ministeri d'Educació Nacional de França publica la convocatòria de places de docents i de personal administratiu per al curs escolar 2022-23 en els centres educatius d'aquest sistema a Andorra. N'hi ha 11 de docents de primer i de segon grau. En el primer cas se'n convoquen cinc -tot i que dues son llocs de treball susceptibles de quedar vacants-. i una de psicòleg.

Pel que fa al Lycée Comte de Foix es demana un professor d'educació física i esportiva, un de portuguès, un d'educació musical, un de ciències, un de cuina, i un de biotecnologia. En aquest centre també hi ha la possibilitat que quedin places vacants (6) i entre elles dos de professors de lletres modernes. En l'edicte també s'inclouen llocs de treballs administratius.

Comentaris

Trending