Fins a 25 nous professors s’incorporen al sistema educatiu espanyol per a l’inici de curs

L’ambaixada ha rebut els docents, repartits entre les diferents escoles, tot i que gran part va començar a treballar el passat 1 de setembre

Els professors a l'ambaixada espanyola aquest dilluns
Els professors a l'ambaixada espanyola aquest dilluns

L’ambaixada espanyola ha rebut aquest dilluns els nous professors del sistema educatiu que s’han incorporat per a l’imminent curs 2022-2023. En total, seran 25 els docents que es repartiran entre els diferents centres del país. Així mateix, tot i que els alumnes encara no han començat les classes, gran part del professorat va començar la seva activitat el passat dijous, 1 de setembre, per tal de preparar l’arribada dels nens i joves a les aules.

Fins a 25 professors i professores del sistema espanyol públic a Andorra han rebut la benvinguda de l’ambaixador, Àngel Ros, i la nova Consellera d’Educació, María Dolores López. Actualment, aquest sistema compta amb més de 3.000 nens, nenes i joves que es reparteixen entre sis centres públics, concertats i privats al país.

El professorat, incloent aquestes noves incorporacions, van començar la seva activitat el passat dijous, 1 de setembre. L’inici del curs, en aquesta ocasió, s’ha equiparat amb la de Madrid. Malgrat això, a la capital espanyola el primer dia de classe coincideix amb la diada de Meritxell, festa nacional al país. Per aquest motiu, els alumnes del sistema espanyol començaran les classes, seguint les indicacions de cada centre, el pròxim divendres 9 de setembre.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending