Els estudis de formació professional graduen 152 alumnes

L’acte s’ha dividit en tres jornades per garantir les mesures de distanciament social indicades per les autoritats sanitàries després de la pandèmia

Edifici del Centre de Formació Professional.
Edifici del Centre de Formació Professional. ARXIU

Els alumnes del Diploma d’Ensenyament Professional (DEP) i Batxillerat Professional (BP) del Centre de Formació Professional d’Aixovall han celebrat aquesta setmana els actes de graduació. Enguany, donades les restriccions derivades de la crisi sanitària de la Covid-19, l’acte s’ha dividit en tres jornades per garantir les mesures de distanciament social indicades per les autoritats sanitàries.

En total s’han graduat 75 alumnes del DEP i 60 de Batxillerat Professional, sumant les cinc branques existents. A més, s’hi han sumat 17 alumnes que han obtingut els seus diplomes com a candidats lliures. L’acte s’ha pogut seguir en directe per internet perquè les famílies i amics dels graduats poguessin ser-hi partícips.

Després d’assolir aquests diplomes, els fins ara alumnes podran o bé incorporar-se al món laboral o bé prosseguir els seus estudis, ja sigui al mateix Centre de Formació d’Aixovall o amb estudis superiors en el cas dels alumnes que han finalitzat el Batxillerat Professional.

Etiquetes

Comentaris

Trending