Escollits cinc dels deu membres del Consell Universitari de l’UdA

S’han renovat els dos representants dels estudiants, els dos del cos docent i el designat pel personal tècnic i administratiu

Alumnes a l'entrada de la Universitat d'Andorra.
Alumnes a l'entrada de la Universitat d'Andorra. UdA

Estudiants, docents i personal administratiu de la Universitat d’Andorra (UdA) han elegit aquest dimecres els respectius representants de cada col·lectiu al Consell Universitari. En total, s’ha renovat la meitat dels deu membres que conformen aquest òrgan de govern de la institució. Els comicis s’han fet de forma telemàtica, donada la situació sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

Així, pel que fa als estudiants els escollits han estat Roger Rodríguez i Arnau Solé. Com a suplents, han resultat designats Antoni Azcárate i Carlota Gonzàlez. Tots ells eren els integrants de la mateixa candidatura única.

Lorena Jordana i Alexandra Monné, de la seva banda, han sortit elegides per representar al personal docent a l’òrgan de govern universitari. En aquest cas, els suplents són Sergio Ríos i Vicent Blasco.

Finalment, pel mateix procediment de votació electrònica també s’ha elegit una representant del personal administratiu i tècnic de la Universitat. La candidatura entrant és la formada per Ana Maria Torrebella i Rosa Maria Expósito.

La durada del mandat és de dos anys. El Consell Universitari és la màxima autoritat pluripersonal de l’UdA. A banda de les cinc persones elegides en aquestes eleccions, el completen el rector, dos representants de l’Administració general, un representant de l’àmbit empresarial i professional, i un representant de les entitats que col·laboren amb el centre.

Etiquetes

Comentaris

Trending