L’Escola andorrana de la Massana prohibeix els cromos pels conflictes que provoquen

La direcció ho ha comunicat a les famílies després de constatar que hi ha discussions principalment, amb els àlbums de cartes de Pokémon i els col·leccionables de jugadors de futbol

Escola andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana.
Escola andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana.

La direcció de l'Escola andorrana de maternal i primera enseyança de la Massana ha enviat una comunicació a les famílies prohibint la presència d'alumnes amb cromos, cartes i els seus àlbums. La mesura s'ha adoptat després de constatar que, especialment, en les estones d'esbarjo, hi ha conflictes.

Les discussions acostumen a tenir lloc pels cromos de jugadors de futbol i les cartes de Pokémon. L'objectiu és que sense els cromos i els seus respectius àlbums no es puguin generar més conflictes a l'hora del pati o mentre entren i surten de les aules. Pokémon JCC ha tingut un gran èxit i en els últims anys ha estat el joc de cartes col·leccionables més popular del mercat.

Gran part de l'èxit s'explica pel fenomen Pokémon i perquè simula de manera molt estreta l'essència de la saga: per una banda, les cartes col·leccionables actuen com una Pokédex física i emula la recerca i captura de les criatures en el joc; per altra, quan es juga amb una altra persona es recrea una batalla Pokémon tal com es viu en la saga de videojocs i en la sèrie d'animació.

L'escola massanenca acull alumnes de maternal i de primera ensenyança.

Comentaris (18)

Trending