L’Escola Andorrana celebra els seus 40 anys en format vídeo

Conjuntament amb el ministeri s’han impulsat amb els dotze centres educatius diverses índoles per presentar esdeveniments, activitats o accions

Un alumne al pati de l'Escola andorrana de Sant Julià de Lòria.
Un alumne al pati de l'Escola andorrana de Sant Julià de Lòria.

Amb motiu de la celebració dels 40 anys d’Escola Andorrana, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha impulsat juntament amb els dotze centres educatius l’elaboració d’un conjunt de vídeos breus on es presenten esdeveniments, activitats o accions que es duen a terme als centres educatius. S’explicaran diferents aspectes de les escoles i de la seva activitat.

Cadascun dels vídeos explica temàtiques diferents i té l’objectiu de donar visibilitat als valors i als trets que defineixen l’Escola Andorrana des dels seus inicis. Els vídeos es difondran de forma esglaonada i el primer es publica aquest divendres. Així es dona el tret de sortida a una comunicació setmanal que es mantindrà fins a finals de juny.

En aquest primer vídeo es poden conèixer i descobrir les diverses activitats que impulsa durant el curs l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany. Aquesta activitat es suma a la resta d’iniciatives que s’han anat desenvolupant al llarg de l’any per celebrar l’efemèride. Es publicaran a la web del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a les xarxes socials de totes les escoles andorranes així com a la de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Andorrana.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending