Es gradua la 25a promoció de l’Escola Andorrana de Batxillerat

Més de 190 alumnes han rebut els títols que acrediten que han superat un dels cursos més complicats dels darrers anys

S'ha graduat la 25a promoció de Batxillerat de l'Escola Andorrana
S'ha graduat la 25a promoció de Batxillerat de l'Escola Andorrana

192 alumnes han tingut avui la seva graduació de final de curs al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. La 25a promoció de l’Escola Andorrana de Batxillerat s’ha graduat, i els joves ha rebut els títols que no sols acrediten que han superat els seus estudis secundaris, sinó dos dels cursos escolars més complicats dels darrers anys.

Els joves de l’Escola Andorrana han pogut tenir el seu acte de graduació. Ha sigut un curs complicat, amb fortes limitacions a causa de la pandèmia i després d’uns mesos on l’activitat presencial es va haver de finalitzar. Tot i això, la relaxació de les mesures sanitàries ha permès que els 192 alumnes que han finalitzat els seus estudis s’hagin pogut reunir, conjuntament amb els seus professors, per fer un acte final. Els grans absents han sigut els familiars que, per motius de seguretat, han seguit l’esdeveniment en línia.

Des del departament d’Educació es va voler organitzar una tarda que fos “el més normal possible”, i així ha sigut al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Els joves, a més, han comptat amb la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, que els ha volgut felicitar pel seu esforç en aquest curs escolar tan complicat i els ha indicat que “teniu el premi per als alumnes més resilients que heu passat mai per Batxillerat”.

Comentaris (5)

Trending