Es busca director pel Lycée, preferiblement amb coneixements de català

El procés de selecció per trobar el substitut de Daniel Raynal es va iniciar el passat mes d'abril

Vista aèria d'una part del Lycée Comte de Foix.
Vista aèria d'una part del Lycée Comte de Foix. LCF

La marxa de Daniel Raynal ha obert el procés de selecció d'un nou director al Lycée Comte de Foix.  Es recomana tenir coneixements de català i de castellà. També es recomana tenir una sòlida experiència tenint en compte les especificats del centre educatiu. Aquests dies s'han fet les entrevistes als candidats seleccionats després de la presentació del dossier.

En la convocatòria es demana també als candidats que tinguin una bona capacitat administrativa i interès en la cultura andorra. Com és habitual en aquests concursos hi poden participar militars. El director haurà de tenir la capacitat de relacionar-se amb les diferents institucions, com el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior o els comuns. El procés de selecció es va iniciar el passat mes d'abril per cobrir la vacant de Raynal que s'havia incorporat al Lycée Comte de Foix l'any 2017. 

El nou director haurà de gestionar el trasllat de part dels alumnes als antics locals de l'escola espanyola de Ciutat de Valls (Andorra la Vella), l'aplicació de la reforma del batxillerat i de les noves mesures de distanciament i higiene després de la pandèmia de la Covid-19.

Comentaris

Trending