Un enrenou pel darrer edicte sobre docents porta la secretària general del SEP a plegar

El fins ara secretari de finances de l’organització sindical agafa de manera interina el càrrec que fins ocupava Anna Mundó

Anna Mundó, fins ara secretària general del SEP.
Anna Mundó, fins ara secretària general del SEP. G. P.

La secretària general del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), Anna Mundó, ha dimitit recentment del càrrec. L’enrenou que hi hauria amb el darrer edicte extern per a la provisió de places de docent seria el rerefons de la decisió de Mundó, que feia gairebé dos anys que estava al capdavant del sindicat. El secretari de finances de l’organització sindical, Daniel Pérez, assumirà de forma interina el càrrec de màxima representació del SEP.

L’edicte en curs es va posposar al seu dia per la pandèmia. Mundó, segons diverses fonts, seria una de les aspirants a les places que hi ha en joc. I hi hauria hagut certs desacords o dubtes en relació a una possible impugnació de l’esmentat edicte. Suposadament per evitar especulacions, segons que han indicat algunes fonts malgrat que Mundó no hauria exposat les raons del seu “cessament voluntari”, hauria preferit sortir del mig.

L’actual junta té mandat fins al juny i la resta de membres del sindicat continuarà treballant com fins ara segons que ha exposat en un comunicat als afiliats. Es prepararà el sindicat “per la renovació de l’actual junta i pròximament obrirem un període de presentació de candidatures seguint els terminis marcats en els estatuts”.

En cas que no apareguessin candidatures tancades, no es descarta que si hi ha persones que a títol individual volen entrar a la junta, puguin integrar-se amb d’altres que tot i acabar el mandat vulguin continuar i puguin configurar un nou equip per tirar endavant un dels sindicats més actius, o almenys que ho havia estat, del Principat.

Comentaris (2)

Trending