Educació ofereix formacions gratuïtes sobre eines de treball en línia per a docents i famílies

La situació generada per l’emergència sanitària de SARS-CoV-2 ha posat en relleu la necessitat d’utilitzar i adaptar-se a les aplicacions informàtiques

El ministeri d'Educació proposa eines de treball en línia.
El ministeri d'Educació proposa eines de treball en línia. Altaveu

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior organitza els propers mesos, tal com ja va anunciar la titular de la cartera, Ester Vilarrubla, cursos per millorar les competències en l’àmbit de les formacions del tipus no-presencial destinades tant a docents com a famílies. La situació generada per l’emergència sanitària de SARS-CoV-2 ha posat en relleu la necessitat d’utilitzar i adaptar-se a les aplicacions informàtiques relatives al treball en línia per tal que els alumnes poguessin seguir el seu currículum acadèmic.

Per tal de millorar les competències en aquest àmbit, des del Ministeri es posa a disposició un conjunt de propostes formatives gratuïtes. D’una banda, formacions específiques per als docents dels tres sistemes educatius, tan presencials com virtuals, sobre la gestió de classes virtuals. Es faran durant els mesos de juliol i setembre, abans d’iniciar el curs amb els alumnes. A més, també se’ls posa a disposició l’accés a altres cursos disponibles per ampliar coneixements.

Paral·lelament, el Centre de Formació d’Adults posarà a disposició, també al setembre, tres nivells de formació sobre eines de reunions telemàtiques i documentació en línia, per sensibilitzar, acompanyar i capacitar les famílies dels alumnes a seguir la seva feina en modalitat no presencial. Així, el nivell d’Iniciació es basarà en un seguit de vídeo-tutorials de curta durada, el de Capacitació seran formacions en línia o presencials i el d’Aprofundiment seran cursos intensius, trimestrals i semestrals que s’Impartiran al CFA. Tota la informació sobre les formacions i com inscriure’s es poden trobar aquí.

Etiquetes

Comentaris

Trending