Educació contractarà 16 professors i 2 tècnics especialitzats de manera indefinida

Els interessats que compleixin amb les condicions podran presentar la seva sol·licitud fins al 27 de gener

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla durant una roda de premsa
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla durant una roda de premsa SFGA

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, diversos edictes per a la cobertura d’un total de 18 places vacants de caràcter indefinit de professors i tècnics especialitzats. Aquesta aprovació s’emmarca en la voluntat de l’Executiu de dur a terme un procés de consolidació de places.

De fet, l’actual procés públic reprèn l’endegat el febrer del 2020, que en procés d’adjudicació interna de l’administració ja ha permès atorgar 5 places de les 24 totals licitades –la plaça de tècnic especialitzat en l'àmbit de la psicopedagogia s’ha retirat del concurs–. Així, la convocatòria d’edictes actuals permeten obrir les 18 places encara vacants a preferentment andorrans.

Específicament, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior proposa distribuir les 18 places per cobrir de la següent manera: pel que fa al departament d’Escola Andorrana i Formació Andorrana, s’oferiran 4 places de professor de tecnologia, 5 de professor de castellà, 3 de professor de matemàtiques, 2 de professor de filosofia i 2 de professor de francès i, per al departament d’Inspecció, Qualitat Educativa i Recursos Humans, s’obriran 2 places per a tècnics especialitzats en l’àmbit de l’educació social.

Els interessats en cobrir aquestes places han de tenir la nacionalitat andorrana o bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa, tenir la condició de treballador públic indefinit i exercir una activitat al si del sector públic andorrà. A més, i segons cada plaça licitada, s’han de complir altres requisits específics. Les persones que vulguin presentar-se al concurs podran fer-ho fins al 27 de gener lliurant una sol·licitud al servei de Tràmits que faci referència a la plaça en concret, un currículum actualitzat i títols acreditatius.

Comentaris

Trending