Educació contracta les classes tècniques per al títol de manteniment d’habitatges i instal·lacions

L’Associació d’Empreses d’Electricitat, Lampisteria i Climatització serà l’encarregada de la part més pràctica d’aquesta nova titulació, que es començarà a impartir la setmana vinent al Centre de Formació Professional Inicial de la Massana

El ministre portaveu, Eric Jover, a la roda de premsa d'avui dijous
El ministre portaveu, Eric Jover, a la roda de premsa d'avui dijous

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha signat un contracte amb l’Associació d’Empreses d’Electricitat, Lampisteria i Climatització d’Andorra (ADELCA) perquè realitzin les classes tècniques del nou Diploma Professional Inicial en Manteniment d’habitatges i instal·lacions. La nova titulació es començarà a impartir la setmana vinent al Centre de Formació Professional Inicial de la Massana.

Aquest curs s’inclou en la oferta de Formacions Professionals Industrials i té la voluntat de formar joves en un dels sectors que actualment té més demanda de treballadors formats. El ministre Portaveu, Eric Jover, ha indicat que “per tal de garantir la seva adaptació a la demanda del mercat, es considera que han de ser els propis professionals qui facin les classes tècniques”.

Així, l’ADELCa és l’única entitat del país que disposa de la infraestructura tècnica i l’equip humà necessaris per poder prestar el servei de formació. L’adjudicació té un període d’execució fins el 31 de desembre, renovable anualment per un màxim de sis anys. L’import destinat a aquesta despesa és d’11.562 euros i inclou les classes teòrico-pràctiques, la coordinació i planificació i el lloguer d’espais professionals.

Etiquetes

Comentaris

Trending