El director del Lycée, Daniel Raynal, deixarà el centre al final d'aquest curs

Va accedir al càrrec l'any 2017 després d'una estada a Varsòvia i va assumir el relleu del malaurat François Dechosal

Daniel Raynal, en el seu despatx al Lycée Comte de Foix.
Daniel Raynal, en el seu despatx al Lycée Comte de Foix. Altaveu

El director del Lycée Comte de Foix, Daniel Raynal deixarà el centre educatiu aquest curs per anar a una nova destinació. Va arribar a Andorra la Vella l'estiu del 2017 en substitució de François Dechosal, que va morir d'un atac de cor. Raynal havia estat anteriorment durant tres anys res dirigint el Lycée René Goscinny de Varsòvia, la capital polonesa.

El relleu es produirà en un curs especial, perquè entra en vigor la reforma del batxillerat i perquè les classes i el funcionament del centre s'haurà d'adaptar a la normativa derivada de la pandèmia de la Covid-19. També s'haurà de gestionar el possible trasllat d'alumnes a les antigues instal·lacions de l'escola espanyola de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella. Continuen a l'equip directiu del Lycée Comte de Foix, Claude Chaloupy, com a directora adjunta, i Cyril Mergnat com a responsable del collège

Daniel Raynal, llicenciat en Dret a la Universitat de Tolosa, ha estat també durant cinc anys a Torí (2009-2014) després d'assumir diversos càrrecs a l'Acadèmia de Tolosa.

Comentaris

Trending