Concurs per cobrir disset places vacants de col·laborador educatiu

Les sol·licituds, igual com la dels dos llocs de tècnic especialitzat en l’àmbit de l’ordenament curricular, es poden presentar fins a l’11 de març

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Toni Solanelles

El Govern ha aprovat aquest dimecres la cobertura de dinou places vacants al ministeri d’Educació. Es tracta de disset places de col·laborador educatiu i dues de tècnic especialitzat en l’àmbit de l’ordenament curricular. La data límit de presentació de la sol·licitud, per a les dues convocatòries, és l’11 de març d’enguany.

La cobertura definitiva d’aquestes places respon a la voluntat del Govern de consolidar progressivament llocs de treball i reduir el percentatge total de places eventuals fins que suposin un 15% del total. Aquesta línia va iniciar-se el 2016 amb la consolidació de 23 places; el 2017 van ser 24; el 2018 van ser 10, el 2021 van consolidar-se’n 26 i enguany, aquestes 19. 

Les dues places de tècnic especialitzat en l’àmbit de l’ordenament curricular depenen de l’àrea d’Ordenament Curricular. Pel que fa a les disset places de col·laborador educatiu, 2 són per a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana, 1 per a la plaça a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança de Sant Julià de Lòria, 2 per a l’Escola Andorrana de maternal i primera ensenyança d’Escaldes-Engordany, 1 per a l’escola Andorrana de segona ensenyança de Sant Coloma, i 11 per a l’Àrea de Formació Andorrana del sistema educatiu francès. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending