El comú de Sant Julià cedeix espais a la Universitat Humanium per fer classes

Les dues institucions han signat un conveni de col·laboració que permetrà fer ús de les instal·lacions per impartir l’oferta educativa del centre a la parròquia

Moment de la signatura del conveni entre Humanium i el comú de Sant Julià
Moment de la signatura del conveni entre Humanium i el comú de Sant Julià Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria i la Universitat Humanium, centrada en la música i humanitats, han signat un conveni de col·laboració. D’aquesta manera, la corporació cedirà espais per poder impartir les diferents classes de tota l’oferta educativa que ofereix el centre. La institució ha decidit establir-se a la parròquia perquè “és on estan totes les universitats i l’associació que les aplega”.

Així ho ha explicat el rector d’Humanium, Manuel Añón, referint-se a l’Associació Sant Julià de Lòria Campus Universitari (ACU), de la qual també forma part el comú. En aquest sentit, el conveni signat deixa la porta oberta a la universitat per integrar-s’hi. Per la seva banda, el cònsol major, Josep Majoral, ha assenyalat que “el pal de paller de l’economia de la parròquia passa pel món educatiu i, per tant, caminem a poc a poc, però amb pas ferm, perquè Sant Julià esdevingui un campus universitari”.

Amb l’arribada d’Humanium ja són tres les universitats privades amb seu a la parròquia, a més de la Universitat d’Andorra, que va ser la pionera en establir-s’hi. De fet, Majoral s’ha referit a la futura ampliació de l’UdA, assegurant que “és una bona notícia i el que toca és continuar fent pinya entre tots per aconseguir l’objectiu”.

Comentaris (1)

Trending