El col·legi Janer limita l’activitat lectiva presencial a sisè de primària i quart de secundària

Per a la resta de cursos hi haurà un servei d’acollida que tindrà l’accés restringits a infants els progenitors dels quals treballin tots dos

Una imatge del col·legi Janer.
Una imatge del col·legi Janer. ARXIU

El col·legi Janer limita l’activitat lectiva presencial a només dos cursos, els que segueixen els menors que l’any que ve fan el salt de nivell. Així, els alumnes de 6è de primària faran classe de les 9 hores a les 13.30 hores i els de 4t de secundària tindran l’horari de les 8.30h a les 13 hores. Per la resta de cursos, el servei d’acollida d’infants oferirà benestar emocional, compartir experiències i emocions i es faran activitats diverses.

 

Aquest servei, però, no és d’accés il·limitat. És a dir, no s’hi poden acollir tots els alumnes del centre. Com marca el ministeri d’Educació, les escoles han d’assegurar l’acollida dels alumnes menors de 14 anys a partir del 2 de juny però només en el cas  que els progenitors hagin d’assistir de forma presencial al seu lloc de treball i no tinguin familiars fins al segon grau de consanguinitat o d’afinitat que puguin tenir cura raonablement dels fills o les filles.

En el cas del col·legi Janer es deixa clar, en les comunicacions enviades als pares, que l’horari del servei d’acollida serà l’habitual del centre escolar, que és necessari la utilització de la mascareta per part dels alumnes per poder accedir al centre i que per accedir al servei d’acollida del centre educatiu cal que la família signi una declaració jurada i aporti el certificat de l’empresa justificant la necessitat d’assistència presencial dels treballadors i l’horari de treball.

Un dels accessos al col·legi Sant Ermengol.

Relacionat

El col·legi Sant Ermengol anuncia que només tres cursos tornaran a les aules

La documentació que demanda l’escola es pot fer arribar al correu coljaner.secretaria@gmail.com o presencialment al centre abans del 23 de maig. Per ara, i mentre no hi hagi canvis marcats especialment des del punt de vista sanitari, ni en el cas del servei d’acollida ni per aquells que puguin fer classes presencials de naturalesa lectiva no hi haurà servei de menjador i tampoc transport escolar. Tots els alumnes de l’escola que no assisteixin presencialment al centre es continuarà atenent-los com fins ara.

Comentaris (2)

Trending