El col·legi Sant Ermengol anuncia que només tres cursos tornaran a les aules

Els estudiants de sisè de primària, quart d’ESO i segon de Batxillerat són els únics que reprendran l’activitat presencial, si ho volen, i només en jornada de matí

Un dels accessos al col·legi Sant Ermengol.
Un dels accessos al col·legi Sant Ermengol. ARXIU

Només els estudiants de tres cursos concrets podran tornar a les aules al col·legi Sant Ermengol. La direcció del centre confessional ha previst que només els alumnes d’aquells cursos que hauran de fer el salt de nivell l’any vinent, el curs 2020-21, tornin a les aules, i si ho volen, a partir del 2 de juny. Es tracta de 6è de primària, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat.

Les classes només es faran en sessions matinals. Així, els alumnes de 6è de primària tindran un horari que anirà de les 9 del matí a la 1 del migdia, i treballaran les activitats setmanals que reben virtualment, més orientació i tutoria. Els de 4t d’ESO faran un horari que anirà de les 8:30 hores a les 13:30 hores, treballaran els continguts de les sessions virtuals més orientació i tutoria. Finalment, els estudiants de segon de Batxillerat realitzaran classes de repàs i preparació a les EBAU amb un horari que anirà de les 8 del matí a les 13.15 del migdia.

Per a la resta de nivells, segons que explica la directora del centre, Anna Maria Villas, en una nota enviada als pares, “els aprenentatges continuaran essent exclusivament virtuals”. Tampoc no hi haurà servei de menjador i “com ja ha anunciat el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior no hi haurà transport escolar”. Villas afirma en la missiva que “ens agradaria molt acabar el curs amb tots els alumnes a l’escola com cada any però malauradament no serà possible".

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending