Un centenar d’estudiants andorrans, convocats a les proves de selectivitat

Els exàmens es faran a la Seu d'Urgell i els resultats es publicaran el dimecres 22 de juny

Una anterior prova de selectivitat a la Seu d'Urgell.
Una anterior prova de selectivitat a la Seu d'Urgell. AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL

Un total de 97 estudiants andorrans s'examinaran de la selectivitat a partir d'aquest dimecres a la Seu d'Urgell. Cada dia es faran tres tandes d'exàmens i els horaris d'inici seran a les 9 del matí, les 12 del migdia i les 3 de la tarda. Entremig d'aquestes proves hi haurà dues pauses, també cada dia: de 2/4 d'11 a les 12 i de 2/4 de 2 a les 3.

El tribunal estarà ubicat a la Sala de Sant Domènec i està format per la presidenta, Maria Ricart, i vuit vigilants/correctors. Els alumnes procedents d'Andorra només s'examinaran de matèries de la fase específica. A la pàgina web de la Direcció d'Universitats de la Generalitat es pot consultar tant el calendari oficial previst com el detall dels horaris.

Els resultats de les PAU es publicaran el dimecres 22 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens, s’haurà de demanar del 22 al 26 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el 6 de juliol. 

Uns bons apunts són fonamentals per preparar-se bé les proves d’accés a la universitat (PAU)@laselectivitat, amb més de 30.000 seguidors a Instagram, hi ha tots els apunts de la selectivitat, classificats per assignatures i temes. 

Com en les 14 edicions anteriors, la prova s'estructura en dos blocs. Una fase general, amb les proves obligatòries, que són català, castellà, llengua estrangera, història i una matèria a triar entre les comunes de cada modalitat.

Aquesta part dona la nota mitjana per accedir a la universitat, que surt d'una mitjana entre la nota de batxillerat (que val un 60%) i la de la selectivitat (que compta un 40%). Es comptabilitza sempre que s'hagi obtingut com a mínim un 4. És a dir, que queda aprovat tot el procés amb com a mínim un 4 a la fase general i un 5 fent la mitjana amb l'expedient de batxillerat.

Comentaris

Trending