Canvis en el transport escolar aquest divendres per la previsió de nevades

Es desdoblen les línies que porten alumnes de secundària des del Pas de la Casa i Arinsal i s’avancen els horaris d’altres vehicles, com ara els que surten de la Cortinada, Pal o Canillo

Busos que fan habitualment transport escolar.
Busos que fan habitualment transport escolar. Toni Solanelles

El Govern ha anunciat que donada la previsió de nevades per aquest divendres es faran alguns canvis en el funcionament del servei de transport escolar. Així, per un costat, es desdoblaran les línies que connecten el Pas de la Casa i Arinsal amb l’escola secundària d’Encamp, el Lycée Comte de Foix i Sant Coloma. Per altra banda, s’avança l’horari d’altres busos.

La mesura s’ha anunciat tenint en compte el clima que es preveu al llarg de la jornada d’aquest divendres, amb previsió de precipitacions en forma de neu a totes les cotes, i especialment intenses a la part nord del país. Es considera necessari fer aquests canvis, que també s’han comunicat via SMS a les famílies, per facilitar els desplaçaments en cas de problemes a la xarxa viària.

Així, per un costat es desdoblen dues de les línies. Una, la que trasllada els alumnes del Pas de la Casa a l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp i al Lycée. La segona, la que va el trajecte des d’Arinsal fins a Santa Coloma, el mateix Lycée i el col·legi Janer.

Per l’altre, s’avancen els horaris de diferents línies. És el cas, entre altres, de la de Pal, la Cortinada, Arans o Canillo.

Etiquetes

Comentaris

Trending