Una bugaderia autoservei, primer premi del Taller d’emprenedors 2022

Els guardons s’han entregat a l’UdA i han consistit en 2.000 euros per als guanyadors, 1.500 euros per als segons i 1.000 euros per als tercers

Comentaris

Entrega de guardons del Taller d'Emprenedors
Entrega de guardons del Taller d'Emprenedors

Aquest dimecres s’ha fet entrega dels premis als guanyadors del Taller d’emprenedors a la Sala d’Actes de la Universitat d’Andorra (UdA). Enguany han participat un total de 21 joves, dels quals 14 han acabat el curs amb la realització d’un pla d’empresa satisfactori. El primer premi, de 2.000 euros, s’ha atorgat a un projecte per a una bugaderia d’autoservei. El segon premi ha estat un projecte de creació de material didàctic, que ha obtingut 1.500 euros. Per últim, el 3r premi, de 1.000 euros, s’ha atorgat a un obrador de gelat artesanal.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir la capacitat de crear noves empreses al país o de liderar projectes empresarials en empreses ja existents. Bartolomé ha destacat que la consolidació del Taller d’emprenedors i ha posat en relleu la importància d’aquest espai per “aportar coneixements” a totes les persones que volen emprendre, “passant d’una idea a un model de negoci”. L’acte d’avui també ha servit per lliurar els diplomes als emprenedors que han acabat el taller de manera satisfactòria.

El Taller d’emprenedors és una iniciativa del Govern d’Andorra que s’està portant a terme des de l’any 1999 amb la col·laboració de l’UdA i amb professionals del sector privat. El taller és totalment gratuït per als participants i va dirigit a persones majors de 18 anys que tenen esperit emprenedor i que volen crear el seu propi negoci, i és vàlid per a qualsevol classe de projecte empresarial. Cada emprenedor treballa durant el taller en el seu pla d’empresa, en un curs de quatre mesos de durada, de març a juny.

Etiquetes

Comentaris

Trending