L’ambaixada espanyola convoca els XL Premis Literaris Sant Jordi

Podran participar els alumnes de secundària, batxillerat i formació professional i equivalents de qualsevol sistema educatiu abans del 9 de febrer en la seu del Col·legi María Moliner

Part de la il·lustració del cartell del concurs.
Part de la il·lustració del cartell del concurs.

La Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a Andorra i el col·legi María Moliner han convocat una nova edició dels ‘Premios Literarios Sant Jordi’. A aquest concurs poden participar els alumnes de secundària, batxillerat i formació professional, així com els estudis equivalents, de tots els sistemes educatius. Es podran presentar els treballs preseleccionats abans del dia 9 de febrer.

Els ‘Premios Literarios Sant Jordi’ arriben a la seva quarantena edició aquest 2022. La novetat d’aquest any serà la incorporació al jurat del premi andorrà Manel Gibert. Conjuntament amb els professors de diferents departaments lingüístics del Col·legi Maria Moliner i a la coordinadora del Ensino Português no Estrangeiro de l’Institut Camões de Portugal a Andorra, seran quin prendran la decisió.

Els premis s’atorgaran indistintament als treballs escrits en castellà i català. A més, hi haurà un reconeixement especial en llengua anglesa, un altre en francès i un tercer en portuguès. Es mantenen les quatre modalitats de poesia, narrativa, teatre i assaig, amb dos categories segons l’edat dels participants. Hi haurà una primera per als alumnes de 12 a 14 anys i una segona per als de 15 o més, a excepció de l’assaig, que serà per als majors de 15.

Els treballs preseleccionats pels centres educatius s’hauran d’entregar abans de les 15:00 h del 9 de febrer, en la seu de Secundària i Batxillerat del Col·legi María Moliner. A més del certamen literari, cada any es fa el concurs previ per seleccionar la imatge que il·lustrarà la cartellera i l’edició del llibre. La guanyadora ha estat Lucía Guzmán Pastor, de 4t d’ESO del Col·legi María Moliner.

jpg poster Sant Jordi 2022
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending