Els alumnes de batxillerat professional del Lycée demanen els mateixos drets que els del general

Volen poden sortir i entrar del centre educatiu en les seves hores lliures i la direcció estudiarà la proposta després d’una recollida de firmes

Façana del Lycée.
Façana del Lycée. Toni Solanelles

Els alumnes del batxillerat professional del Lycée Comte de Foix consideren que estan patint un tracte discriminatori en relació als del general pel que a les entrades i sortides del recinte educatiu. Han fet una recollida de signatures que han lliurat a direcció.

Abans del trasllat de tot el batxillerat general a l’antiga escola espanyola de Ciutat de Valls, els alumnes del batxillerat professional podien entrar i sortir quan desitgessin durant les seves hores lliures, com, per exemple, després de la cantina o a l’hora del pati. Ara només poden sortir en el mateix moment que els alumnes del col·legi.

Van promoure una recollida de signatures que van lliurar al director que està estudiant la proposta i donarà una resposta en els pròxims dies. Els alumnes es consideren víctimes d’un greuge comparatiu i demanen que es torni al protocol que s’ha fet durant els darrers anys. El Lycée Comte de Foix inclou un primer cicle (collège i SEGPA), un segon cicle (batxillerat), seccions professionals (batxillerat professional) i una formació d'educació superior (secció de Tècnic Superior). 

 

Comentaris (1)

Trending