L’aïllament dels alumnes de l’escola de secundària d’Encamp s’aixeca dijous

Els estudiants podran fer vida normal, tot i que no tornaran a fer classes presencials fins després de les vacances de Tots Sants i es recomana reduir trobades socials i contactes amb persones vulnerables

L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp.
L'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp. G. P.

Els estudiants de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp finalitzaran aquest dimecres el confinament decretat arran de la incidència que el coronavirus va tenir en la pràctica totalitat de grups i que va forçar el tancament temporal del centre. Les classes, però, no es reprendran encara, sinó que ja es deixa el retorn de l’activitat presencial per a després de les vacances de Tots Sants. Els adolescents, però, podran recuperar una vida normal, això sí, amb la instrucció de reduir trobades socials i contacte amb persones vulnerables.

En la carta enviada a les famílies es recorda que fins a aquest dimecres, dia en què finalitza “el període de seguiment arran dels casos positius per Covid-19”, els estudiants han de mantenir “l’aïllament domiciliari i les mesures preventives al domicili (mascareta, distanciament, higiene i ventilació”. Només queden exempts d’aquestes mesures aquells alumnes de les aules confinades prèviament al tancament que hagin rebut “una carta específica aixecant l’aïllament”.

L'escola andorrana de segona ensenyança a Encamp.

Relacionat

Salut tanca l’escola de secundària a Encamp i confina durant dues setmanes tots els alumnes

L’escrit indica que, a partir de dijous, “els estudiants podran reprendre les activitats extraescolars i les seves activitats habituals”. Això sí, se’ls recorda que “donada la situació epidemiològica, limitar les trobades socials i el contacte amb persones vulnerables”.

Per tant, durant les vacances de Tots Sants, els escolars podran recuperar una vida relativament normal, sempre això sí, seguint les normes sanitàries. El retorn a les aules es farà ja el 2 de novembre.

Comentaris (1)

Trending