Educació té previst escoltar els estudiants que reclamen les POB i reiterar-los que no es faran

Encara que la decisió no és totalment definitiva, el ministeri no és partidari de canviar el criteri inicialment adoptat però sí que es farà l’acompanyament que sigui necessari als estudiants

-
-
El ministeri d’Educació no té, ara per ara, cap intenció de modificar el full de ruta que estableix que no es faran les proves oficials de batxillerat (POB) per aquells alumnes que havien seguit el curs amb normalitat fins a l’esclat de la crisi sanitària. Els responsables del departament que lidera Ester Vilarrubla mantindran tants contactes com siguin necessaris amb el grup d’estudiants -o amb delegats d’aquest- que ha demanat poder fer igualment els exàmens per poder aconseguir més nota en vista a l’accés a la universitat.

Especialistes del ministeri han mantingut les darreres hores i dies diverses trobades telemàtiques i ara per ara la voluntat és mantenir la suspensió definitiva de les POB obligatòries. En canvi, les previstes per als alumnes lliures -que en aquest ca majoritàriament demanen no haver-les de fer- es mantindrien. La decisió ara mateix és ferma però les fonts consultades també han remarcat que no és definitiva del tot, encara hi pot haver variacions tot i que s’és conscient de la dificultat que ara suposaria haver de preparar les proves.

Les fonts consultades han remarcat que es mantindran trobades amb els peticionaris, amb els estudiants que han demanat poder fer les POB, i se’ls intentarà de fer veure perquè no els comporta cap perjudici la no realització de les proves. Segons les fonts, com a molt, amb les POB, aconseguirien entre mig punt i punt la nota, situació que a la majoria dels estudiants tampoc no els suposaria res. Sí que se’ls oferirà tot el suport i acompanyament que sigui necessari en qualsevol dubte que existeixi o en la preparació de possibles proves que de manera específica facin els centres universitaris on vulguin cursar estudis els alumnes en qüestió.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending