Vuit startups andorranes presenten els seus projectes al Mobile World Congress

Participen al 4YFN, l’esdeveniment per a empreses emergents, i aprofiten per mostrar el seu potencial i fer contactes

Vuit empreses andorranes presents al Mobile World Congress
Vuit empreses andorranes presents al Mobile World Congress Andorra Bussiness

Andorra Buissiness participa per tercer any al 4YFN, l’esdeveniment per a empreses emergents que s’integra dins del Mobile World Congrés que se celebra a Barcelona. I ho ha fet acompanyat de 8 startups andorranes que aprofiten per mostrat el seu potencial i fer nous contactes empresarials. Es tracta d’Agile Compass, Zeno Quantum, Airnex, Motor Match RC, Ship-Quik, Automòbil Club d’Andora, Andorra, Litlab Games i Alpine Security.

Enguany es celebra la novena edició del 4YFN 2023 en què participen més de 700 exhibidors de 35 països i un miler d’inversors. Des de l’organització s’espera que fins al 2 de març hi passin pel recinte de Fira Gran Via Hospitalet de Llobregat més de 20.000 persones. La directora d’Andorra Bussines, Judith Hidalgo, tornen al certamen “no només per donar a conèixer les oportunitats d’inversió al Principat, sinó la possibilitat de contactar amb centenars d’empreses emergents internacionals”.

La gerent de comunicació i màrqueting de Zeno Quantum, Esther Morros, ha explicat que “proposem solucions tecnològiques dins de l’àmbit de l’orientació i l’objectiu és veure solucions d’altres empreses que ens puguin interessar”. Per la seva banda, David Julián, director general d’Alpine Security, ha assenyalat que “hem vingut a conèixer clients, a explicar els nostres productes i a donar visibilitat a la imatge d’Andorra”.

Etiquetes

Comentaris

Trending