Vall Banc va tancar el 2021 també en xifres vermelles

L’entitat ara integrada a Crèdit Andorrà, tot i reduir les pèrdues del 2020, va tenir l’any passat un saldo negatiu de 3,8 milions d’euros

La seu central de Vall Banc.
La seu central de Vall Banc. T. S.

Vall Banc va tornar a tancar un exercici amb xifres negatives. Donat el fet que BancSabadell d’Andorra, ara BSA Banc, va acabar el 2021 amb un resultat que va superar els 11 milions d’euros, i vistos els beneficis obtinguts per la resta d’entitats de la plaça, això comporta que el banc ara integrat a Crèdit Andorrà, tot i millorar almenys sobre el paper en relació amb el 2020, va cloure el darrer curs amb un saldo negatiu al tomb dels 3,8 milions d’euros.

En conjunt, la plaça bancària va sumar uns beneficis de 102 milions d’euros liderats per MoraBanc amb 34,5 milions. El va seguir Crèdit Andorrà amb gairebé 33 milions i Andbank es va situar per darrera a certa distància, obtenint 27 milions. BSA Banc hauria d’anunciar aquest dimarts uns guanys al tomb dels 11,3 milions, millorant l’obtingut el 2020 i, per tant, esdevenint en el seu darrer exercici de funcionament abans de la integració a MoraBanc, el millor de la seva història.

En conclusió, Vall Banc hauria tancat amb els esmentats 3,5 milions d’euros en vermell, que queden lluny dels 16 milions en negatiu del 2020 producte de l’amortització del sistema informàtic però que continuen sent unes pèrdues -és l’únic banc que té pèrdues tot i que Crèdit Andorrà va tancar en positiu gràcies al negoci no recurrent i, per tant, no bancari- que evidencien la manca de rumb que JC Flowers tenia per a l’entitat que va adquirir en la subhasta dels actius considerats bons de BPA.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending