La Trobada Empresarial al Pirineu estrena nou president

Josep Serveto substituirà Vicenç Voltes, qui ha estat al capdavant de l’entitat des del 2014 i continuarà com a membre de la Junta Executiva

L'anterior president, Vicenç Voltes, i el nou, Josep Serveto.
L'anterior president, Vicenç Voltes, i el nou, Josep Serveto.

La Junta General de la Trobada Empresarial al Pirineu ha presentat com a nou president Josep Serveto, qui va ser ratificat aquest divendres per part dels membres de la Junta per unanimitat. Substituirà Vicenç Voltes, qui continuarà com a membre de la Junta Executiva i portava al capdavant de l’entitat des del setembre del 2014, en la seva 26a edició.

Voltes es va acomiadar de la seva presidència convençut que la tasca de Serveto al capdavant farà que “la nostra associació continuarà creixent des de l’essència que ens caracteritza i la voluntat de posar en valor el nostre territori, les nostres empreses i el nostre entorn”. També va voler agrair la confiança d’organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, destacant que en “aquests set anys de mandat m’emporto molts aprenentatges i grans satisfaccions”.

Per la seva part, Serveto va afirmar que, per a ell, “és tot un honor poder incorporar-me com a President de la trobada Empresarial al Pirineu”. Va remarcar que l’associació és per ell un repte il·lusionant i un dels fets que li ha ajudat a decidir-se per assumir aquesta nova responsabilitat és el fet que “l’equip de la Junta el formin empresaris de reconeguda trajectòria, i amb gran iniciativa i compromís”. Serveto també va afegir que continuarà generant sinergies amb els territoris de l’entorn de La Seu d’Urgell, especialment amb Andorra.

 

Comentaris

Trending