La Trobada Empresarial al Pirineu aspira a repetir l’èxit de participació del 2022

La 34a edició se celebrarà els dies 8 i 9 de juny al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell amb una àmplia representació andorrana

Comentaris

Representants de la Trobada Empresarial i de la Diputació de Lleida, aquest dijous.
Representants de la Trobada Empresarial i de la Diputació de Lleida, aquest dijous. DIPUTACIÓ DE LLEIDA

La 34a Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà els dies 8 i 9 de juny al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell. El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, ha rebut aquest dijous una representació de la Comissió Directiva, encapçalada pel seu president, Josep Serveto, i la vocal Montse Pujol.

Talarn ha garantit la "col·laboració habitual" amb aquest esdeveniment, que aplega cada any a la capital de l'Alt Urgell unes 600 persones entre empresaris, emprenedors, professionals d’empreses i representants de l'àmbit polític, tant de Lleida i del Pirineu com de la resta de Catalunya, d'Andorra i de la Franja de Ponent. L’objectiu de la cimera, assenyala el president de la Diputació, és "la participació i la potenciació de l’intercanvi d’experiències, així com crear un entorn on analitzar la realitat del moment".

Serveto i Pujol també han estat rebuts pel subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín. Segons el subdelegat, “l’organització ho té tot a punt per a una nova edició de la Trobada econòmica de referència amb la mirada posada en revalidar l’èxit d’assistència i qualitat de les ponències de l’any passat i tornar a ser l’epicentre de l’anàlisi econòmic del present i futur de la nostra economia”.

 D'aquí a pocs dies es preveu que l'organització faci públic el programa, la temàtica i els ponents que donaran contingut a aquesta 34a edició.

Etiquetes

Comentaris

Trending