El tercer vol a Madrid, a l’espera de com es comercialitzaran les places del sector privat

Des de les agències de viatges estan a l'espera de veure les condicions de venda que posa Air Nostrum i creuen que no s'avançarà fins després de les eleccions

Passatgers pujant a un vol d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.
Passatgers pujant a un vol d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

L’objectiu del Govern és que hi hagi un vol entre setmana, possiblement els dimecres, que connecti l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell amb la capital d’Espanya. L’executiu va demanar al sector empresarial que adquireixi uns 1.200 bitllets anuals per fer-lo viable. El principal escull, segueix sent la comercialització i en això es continua treballant.

La setmana passada hi va haver la darrera reunió entre el ministeri encarregat de transports i l’empresariat per continuar treballant en la gestió dels tiquets. Fonts presents a la trobada han explicat que s’haurien de vendre a través de les agències de viatges i cal veure quines condicions posar Air Nostrum, la companyia que operaria aquest tercer vol. Les mateixes fonts posen de relleu que cal veure “si un cop emesos els bitllets es podrà canviar la data o si seran reemborsables”.

El fet que estiguem a les portes d’unes eleccions també pot comportar un alentiment a l’espera que es confeccioni el nou Govern i veure si manté aquesta mateixa voluntat. “Tothom té interès que hi hagi un vol entre setmana, falta tancar la forma”, puntualitzen les fonts. El ministre d’Economia i Presidència en funcions, Jordi Gallardo, va manifestar el desig de poder comercialitzar-lo durant aquest 2023.

Comentaris (1)

Trending