Tercer atac pirata en una setmana a la xarxa d’internet

Andorra Telecom confirma que s’està rebent “una allau de tràfic maliciós” que està generant dificultats per navegar a molts usuaris, entre els quals ‘youtubers’ residents, a més de generar molta indignació a la xarxa

FWDUU6CFLBHTBGNMVYADLVT5DE
FWDUU6CFLBHTBGNMVYADLVT5DE

Una vegada més, la xarxa d’internet està patint un important atac pirata. Novament, són molts els usuaris que han denunciat la situació via les xarxes socials. A més, creix la indignació, ja que és el tercer cop en una setmana que succeeix, després de les accions de denegació de servei que ja es van rebre diumenge i dimarts.

Andorra Telecom ja va advertir dilluns que es trobava en alerta perquè temia que es repetissin fets similars. I malauradament s’ha confirmat aquesta sensació. Dimarts ja es va viure un segon atac i aquest dijous s’està rebent un altre. Important. Fort. I els efectes s’estan deixant sentir entre molts usuaris.

El rètol principal a l'oficina comercial d'Andorra Telecom.

Relacionat

Nou atac de denegació de servei a la xarxa d’internet

Ho evidencien els missatges a les xarxes socials, molts dels quals crítics amb la companyia. Es retreu que l’entitat no sigui capaç d’evitar situacions com aquestes. De fet, novament un dels col·lectius afectats són els ‘youtubers’ que viuen al país, que estan veient com els directes que tenien programats pateixen dificultats.

Els pirates informátics tornen a atacar Andorra.

Relacionat

Nous atacs ‘hackers’ provoquen lentitud i fins i tot, talls a la xarxa d’internet

També ho demostra el fet que si es truca al 115, el telèfon d’atenció al client, ja surt directament un missatge on s’avisa de l’atac pirata. “La xarxa restà rebent una allau de tràfic maliciós”, s’adverteix, tot assegurant que “ho estem mitigant”. Malgrat aquesta darrera afirmació, s’admet que hi ha usuaris que poden patir dificultats a l’hora de fer servir internet.

Comentaris (17)

Trending