Nou atac de denegació de servei a la xarxa d’internet

Dos dies després de les darreres accions dels ‘hackers’, Andorra Telecom torna a treballar per restaurar la normalitat de la connectivitat

El rètol principal a l'oficina comercial d'Andorra Telecom.
El rètol principal a l'oficina comercial d'Andorra Telecom. Toni Solanelles

L’internet de tot el país ha tornat a fallar. Al volt de les 21:00 h, part de la ciutadania ha tornat a detectar que la seva connexió no funcionava com devia. Dos dies després dels darrers atacs de denegació de servei, la situació s’ha tornat a repetir. Des d’Andorra Telecom, de moment, no han pogut facilitar més informació més enllà d’assegurar que estan treballant per restaurar la normalitat i que s’espera poder tenir més dades en les pròximes hores.

L’alerta en la qual se sumia la parapública després dels darrers atacs del diumenge, que van fer que la xarxa d’internet de tot el país funcionés amb dificultats, s’ha acomplert. Així, els ‘hackers’ han tornat a actuar, i han fet que els intents d’afectar a la connectivitat siguin fructuosos. Aquest dimarts, al volt de les 21:00 h, Andorra Telecom, i gairebé gran part de la ciutadania, han detectat un nou atac de denegació de servei per part de pirates informàtics.

Els pirates informàtics han posat Andorra aquest any en el punt de mira.

Relacionat

Andorra Telecom torna a estar en “alerta” davant el risc de nous atacs pirates

Diumenge es va tractar d’una onada d’atacs, que va tenir una fortíssima afectació entre els clients de la companyia. Aquest dimarts, de moment, es desconeix la magnitud de les accions portades a terme pels ‘hackers’. Tampoc se sap la quantitat d’usuaris que han notat les conseqüències. La companyia, de moment, se centra en mitigar l’impacte d’uns atacs que, cada cop, sembla que siguin més freqüents.

Comentaris (5)

Trending