El Taller d’Emprenedors premia iniciatives per criar i vendre cargols i per prevenir el blanqueig

Els dos projectes empaten en la primera posició d’un curs que han acabat tretze dels vint participats i que també ha distingit una proposta de viatges personalitzats i reserva d’activitats turístiques i una altra de disseny i fabricació amb impressores 3D

Els premiats amb representants institucionals i consultors-tutors.
Els premiats amb representants institucionals i consultors-tutors. SFGA

Criar i vendre cargols i prevenir el blanqueig de capitals. Com una metàfora. Però ben real. Són els dos projectes que han empatat en el primer lloc del Taller d’Emprenedors 2021 i que, per tant, han rebut aquest dimecres el primer premi de la present edició d’un curs que van iniciat vint emprenedors i que l’han acabat només tretze. També s’han distingit propostes relatives a viatges personalitzats i reserva d’activitats turístiques i una altra de disseny i fabricació amb impressores 3D.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha clausurat aquest dimecres la 21a edició del Taller d’Emprenedors amb l’entrega de premis als guanyadors a la Sala d’Actes de la Universitat d’Andorra (UdA). El primer premi estava dotat amb 2.000 euros, el segon amb 1.500 i el tercer, amb 1.000.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir la capacitat de crear noves empreses al país o de liderar projectes empresarials en empreses ja existents. El ministre Gallardo ha destacat que el Taller d’emprenedors està “molt consolidat” i que “no deixa de créixer, fomentant l’emprenedoria”. L’acte d’aquest dijous també ha servit per lliurar els diplomes als emprenedors que han acabat el taller de manera satisfactòria.

Etiquetes

Comentaris

Trending