El Taller d’Emprenedors premia iniciatives per criar i vendre cargols i per prevenir el blanqueig

Els dos projectes empaten en la primera posició d’un curs que han acabat tretze dels vint participats i que també ha distingit una proposta de viatges personalitzats i reserva d’activitats turístiques i una altra de disseny i fabricació amb impressores 3D

Els premiats amb representants institucionals i consultors-tutors.
Els premiats amb representants institucionals i consultors-tutors. SFGA

Criar i vendre cargols i prevenir el blanqueig de capitals. Com una metàfora. Però ben real. Són els dos projectes que han empatat en el primer lloc del Taller d’Emprenedors 2021 i que, per tant, han rebut aquest dimecres el primer premi de la present edició d’un curs que van iniciat vint emprenedors i que l’han acabat només tretze. També s’han distingit propostes relatives a viatges personalitzats i reserva d’activitats turístiques i una altra de disseny i fabricació amb impressores 3D.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha clausurat aquest dimecres la 21a edició del Taller d’Emprenedors amb l’entrega de premis als guanyadors a la Sala d’Actes de la Universitat d’Andorra (UdA). El primer premi estava dotat amb 2.000 euros, el segon amb 1.500 i el tercer, amb 1.000.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir la capacitat de crear noves empreses al país o de liderar projectes empresarials en empreses ja existents. El ministre Gallardo ha destacat que el Taller d’emprenedors està “molt consolidat” i que “no deixa de créixer, fomentant l’emprenedoria”. L’acte d’aquest dijous també ha servit per lliurar els diplomes als emprenedors que han acabat el taller de manera satisfactòria.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.