El sector hoteler va tenir venudes durant el gener tres de cada quatre habitacions

La setmana passada es va arribar a un 79,42% d’ocupació, amb gairebé el ple entre divendres i diumenge, xifres que es consideren “molt bones”

La façana d'un hotel del país.
La façana d'un hotel del país.

Durant el gener, els hotels del país van fregar el 76% d’ocupació. És a dir, de mitjana, tres de cada quatre habitacions van estar ocupades pels clients. Així s’ha destacat des de la Unió Hotelera, que també ha confirmat una molt bona setmana (del 30 de gener al 5 de febrer) especialment entre divendres i diumenge, amb un 93,43%.

Les nevades de mitjans del mes passat van reactivar l’interès per venir a esquiar i això s’ha traduït en un repunt de l’activitat als establiments turístics. Ho evidencien les dades de la principal patronal del sector. Així, tot i que lleugerament per sota de l’anterior, la setmana passada -del 30 de gener al 5 de febrer- es va aconseguir una notable afluència.

Així, la mitjana de tots els dies va situar-se en un 79,42%. I encara va ser millor pel cap de setmana. Es va arribar al 93,43%. És a dir, molt a prop del ple total.

I això ha enfilat encara més la mitjana de tot el gener. S’ha situat en el 75,73%. Des del sector s’ha expressat una gran satisfacció per aquestes xifres. “Són molt bones dades d’ocupació”, s’ha indicat en un comunicat.

Comentaris (1)

Trending