Rècord de facturació històric a Naturland aquest hivern

Les xifres obtingudes durant els darrers mesos han mostrat que s’ha superat en un 41% la temporada de referència prepandèmica, la del 2018-2019

Les instal·lacions de Naturland durant aquest hivern.
Les instal·lacions de Naturland durant aquest hivern. Naturland

Naturland ha assolit, segons indiquen des de l’entitat, un rècord de facturació la darrera temporada d’hivern. Les xifres mostren que s’ha superat en un 41% la temporada de referència, que era la del 2018-2019. Així, s’ha enregistrat un augment considerable de la despesa mitjana del client, que ha tingut un augment del 131%. També els ingressos en esquí han crescut un 62% respecte a temporades anteriors. Per tant, s’ha confirmat així el que ja es venia observant durant els darrers 10 mesos a la societat.

Es tracta del millor hivern en termes de facturació que ha enregistrat Naturland durant tota la seva història. De fet, ja porta 10 mesos acumulant aquests resultats, i superant les xifres de referència, que han estat les de la temporada 18-19. El preu del tiquet mitjà del client s’ha vist incrementat, passant dels 21,59 euros fa tres anys, als 49,98 euros actuals, percentatge que representa un 131% més. No obstant això, el nombre de visitants ha estat menor, en concret un 38%. Durant alguns caps de setmana, com dies de Nadal i de Setmana Santa, s’ha aconseguit assolir el ple a les instal·lacions.

La temporada d’hivern es va iniciar el cap de setmana del 27 de novembre, amb l’obertura anticipada de les pistes d’esquí. En total, l’estació de La Rabassa, que va tancar el passat 13 d’abril, ha obert un total de 134 jornades. En relació amb això, s’ha registrat un 62% més de facturació que el 18.19. També el nombre d’esquiadors s’ha pràcticament doblat, així com els dies d’esquí, passant dels 2.345 als 4.730.

 

Comentaris (2)

Trending