Quatre startups del Niu d’Andorra Telecom a la Millonario Master Minds

Tres empreses participaran en el format Pich Sessions i una, Futura Vive, serà presentada com a cas d’èxit

Marta Ambor i Miquel Gouarré presentant les startups del NIU
Marta Ambor i Miquel Gouarré presentant les startups del NIU NIU Andorra Telecom

El Niu d’Andorra Telecom presentarà quatre startups en la primera edició de la cimera de negoci internacional Millonario Master Minds, que se celebrarà els dies 17 i 18 de juliol a Barcelona. Miquel Gouarré, responsable del NIU, ha explicat que la convocatòria va rebre una vintena de sol·licituds i, d’entre totes i després d’un procés de selecció, les escollides han estat Macco Robòtics, Luipa, Història del món i Futura Vive.

Macco, Lupa i Història del món participaran en les Pich Sessions, que són sessions de 15 minuts per vendre el projecte a un panell d’inversors. D’altra banda, Futura Vive es presentarà com a cas d’èxit. El balanç del procés de selecció ha estat, segons ha explicat Gouarré, molt positiu i s’augura una participació exitosa de les startups presentades les l’acceleradora d’Andorra Telecom.

Gouarré ha recordat que l’objectiu d’aquest esdeveniment “és fomentar el desenvolupament de nous emprenedors, potenciar les seves idees de negoci i accelerar el seu creixement”. Marta Ambor, coordinadora del NIU, ha parlar sobre els projectes de cadascuna de les startups seleccionades. En primer lloc, Macco Robòtics és una iniciativa especialitzada en robotitzar el sector gastronòmic, concretament la restauració i l’hoteleria, amb una combinació de Food Experience amb intel·ligència artificial i informàtica.

El projecte de Lupa va dirigit al sector de l’automoció, i vol donar resposta a una mobilitat sostenible i econòmica. Història del món presenta un projecte editorial altament tecnològic que en fa ús d’aquestes ferramentes per reproduir manuscrits originals en format digital i facsímil, en una edició limitada. Finalment, Futura Vive, que amb un projecte Plug&Play 100% i amb intel·ligència artificial, utilitza els ‘robots socials’ per donar un cop de mà al sector serveis.

Des del NIU s’espera complir amb els objectius de la participació en aquest esdeveniment, que són principalment “que els emprenedors puguin desenvolupar un networking potent en un dels pocs actes de negoci presencials organitzats per aquest any, el que representa una molt bona oportunitat per reactivar un dels motors econòmics emergents a Europa”, així com aconseguir l’interès dels inversors pels seus projectes.

Durant l’esdeveniment, que tindrà un format presencial, es desenvoluparan de forma simultània diverses activitats com conferències d’experts de reconegut prestigi internacional, ‘workshops’ i ‘masterclasses’, en les que s’abordaran temes com la innovació, la inversió, les noves tendències, el màrqueting del futur, el lideratge o el desenvolupament personal.

En relació a l’impacte que té per al NIU, Gouarré ha destacar que “no només és una oportunitat de fer-nos conèixer entre algunes de les empreses de més projecció mundial, sinó que ens posa en contacte en un ambient col·laboratiu amb inversors, mentors i autèntics referents de la innovació”.

Comentaris

Trending