La principal financera automobilística va tancar el 2020 amb un increment de benefici del 10%

Societat Financera Pyrénées va aconseguir uns guanys d’1,8 milions d’euros i situa els seus fons propis en pràcticament 6,5 milions

La financera va lligada a la divisió d'automòbils de Pyrénées.
La financera va lligada a la divisió d'automòbils de Pyrénées. ARXIU

Sinó la principal, sí una de les principals financeres del país per la sector automobilístic -fa més del 50% de les operacions, segons fonts del sector-, la Societat Financera Pyrénées, va augmentar durant el 2020 un 10% els beneficis obtinguts durant l’exercici precedent. Així, els guanys van passar d’1,67 milions d’euros a 1,83. L’increment del benefici durant el darrer exercici ha fet que els fons propis hagin crescut en la mateixa magnitud.

Així, segons les dades a les quals ha tingut accés l’Altaveu, si durant el 2020 la societat financera del Pyrénées, íntimament lligada a la seva filial de vehicles, que li aporta la massa principal d’activitat, va guanyar 167.000 euros més que el 2019, aquesta xifra s’ha sumat als 6,28 milions en què estaven situats els fons propis el 2019 per elevar-se, el darrer exercici tancat, fins als 6,5 milions d’euros.

El valor en llibres de la societat era el darrer dia de l’any passat de 4,96 milions mentre que les reserves es mantenen en 4,55 milions. La financera tenia en l’esmentada data 30 milions en el capítol d’actius i 23,6 en el passiu.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending